Gå videre til innholdet

GRATIS FRAKT PÅ ALLE BESTILLINGER

Vårsalg! Myggen kommer - Spar 50%

  Rapportere en falsk side

  Rapportere en falsk side

  Du har kanskje hørt at imitasjon er den beste formen for kompliment. Og selv om det er en fin måte å si det på - vi har ikke tid til forfalskninger! Så la oss være ærlige. Her kan du rapportere falske nettsteder og annonser du kommer over, alle som selger billige kopier av HappyPatches, og finne all informasjon du trenger om hva som er ekte og hva som ikke er det. Hold deg trygg der ute!

  Rapporter svindlere

  Har du funnet en svindler? Rapporter det til vår avdeling for beskyttelse av varemerker nedenfor.

  Lag en rapport

  Ofte stilte spørsmål

  Jeg har bestilt fra en falsk nettside, hva skal jeg gjøre nå?

  Siden du har handlet på en falsk nettside, kan du ha blitt utsatt for svindel. Vi anbefaler derfor at du kontakter banken/betalingsmåten din så snart som mulig, slik at de kan ordne med refusjon for de falske varene du har kjøpt. Vennligst rapporter nettstedet via lenken ovenfor. Vi kan deretter jobbe for å få dette fjernet så snart som mulig!

  Kan dere refundere kostnadene mine?

  Ettersom disse nettstedene ikke på noen måte er knyttet til HappyPatches, kan vi dessverre ikke refundere pengene dine. Vi anbefaler at du kontakter banken/betalingsmåten din for å få mer informasjon om hvordan du kan få pengene tilbake.

  Er bankopplysningene mine i fare hvis jeg har bestilt fra en falsk nettside?

  Kontakt banken din direkte hvis du har spørsmål om bankopplysningene dine. Vi anbefaler at du følger deres anbefalinger for å beskytte kontoen din. Vær også på vakt mot phishing-e-postsvindel som du kan være utsatt for.

  Hvordan vet jeg hva som er en legitim nettside?

  Vi selger ikke varene våre gjennom noen tredjepart - kun gjennom den offisielle nettsiden happypatches.se. Sørg alltid for å sjekke nettadressen før du bestiller!

  Hva gjør dere for å forhindre at dette skjer?

  Vi publiserer jevnlig innlegg i sosiale medier og på bloggsidene våre med all relevant informasjon for å beskytte fellesskapet vårt. Vi har også et dedikert team som jobber for å fjerne alle falske annonser og falske nettsteder så raskt som mulig.