Gå videre til innholdet

GRATIS FRAKT PÅ ALLE BESTILLINGER

Vårsalg! Myggen kommer - Spar 50%

  Bruksvilkår og betingelser

  Denne personvernerklæringen beskriver hvordan personopplysningene dine samles inn, brukes og deles når du besøker eller kjøper fra HappyPatches.se ("nettstedet").

  PERSONLIG INFORMASJON

  Når du besøker nettstedet vårt, samler vi automatisk inn visse opplysninger om enheten din, inkludert informasjon om nettleseren din, IP-adressen din, tidssonen og noen informasjonskapsler som er installert på enheten din. Når du surfer på nettstedet vårt, samler vi også informasjon om de enkelte nettsidene eller produktene du ser på, hvilke nettsteder eller søketermer som henviste deg til nettstedet, og informasjon om hvordan du samhandler med nettstedet. Vi henviser til denne automatisk innsamlede informasjonen som "Enhetsinformasjon".

  Vi samler inn enhetsinformasjon med følgende teknikker:

  • "Informasjonskapsler" er datafiler som plasseres på enheten din eller datamaskinen din og inneholder ofte en anonym unik identifikator. For mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan du deaktiverer informasjonskapsler, besøk http://www.allaboutcookies.org.
  • "Loggfiler" sporer handlinger som skjer på nettstedet og samler inn data inkludert IP-adressen din, nettlesertype, internettleverandør, henvisnings-/utgangssider og dato-/tidsstempler.
  • "Web beacons", "tags" og "pixler" er elektroniske filer som brukes til å registrere informasjon om hvordan du surfer på nettstedet.

  Når du gjør et kjøp eller prøver å gjøre et kjøp via nettstedet, samler vi inn visse opplysninger fra deg, inkludert navnet ditt, faktureringsadressen, leveringsadressen, betalingsinformasjonen din (inkludert kredittkortnummer), e-postadressen og telefonnummeret ditt. Vi henviser til denne informasjonen som "Ordreinformasjon".

  Når vi snakker om "personlig informasjon" i denne personvernpolicyen, refererer vi både til enhetsinformasjon og ordreinformasjon.

  HVORDAN BRUKER VI DIN PERSONLIGE INFORMASJON?

  Vi bruker generelt ordreinformasjonen vi samler inn for å oppfylle alle bestillinger som er plassert via nettstedet (inkludert behandling av betalingsinformasjonen din, ordning for frakt og levering av fakturaer og/eller bestillingsbekreftelser). I tillegg bruker vi denne ordreinformasjonen til å:

  • Kommunisere med deg;
  • Se etter potensielle risikoer eller svindel i forbindelse med bestillingene våre og
  • Når du samtykker til preferansene du har delt med oss, gi deg informasjon eller reklame om produktene eller tjenestene våre.

  Vi bruker enhetsinformasjonen vi samler inn for å hjelpe oss med å skjerme for potensielle risikoer og svindel (spesielt IP-adressen din), og mer generelt for å forbedre og optimalisere nettstedet vårt (for eksempel ved å generere analyser om hvordan kundene våre bla og samhandler med nettstedet og for å vurdere suksessen til markedsførings- og reklamekampanjene våre).

  DEL DIN PERSONLIGE INFORMASJON

  Vi deler din personlige informasjon med tredjeparter for å hjelpe oss med å bruke din personlige informasjon, som beskrevet ovenfor. For eksempel bruker vi Shopify for å drive nettbutikken vår - du kan lese mer om hvordan Shopify bruker din personlige informasjon her: https://www.shopify.com/legal/privacy. Vi bruker også Google Analytics for å hjelpe oss med å forstå hvordan kundene våre bruker nettstedet - du kan lese mer om hvordan Google bruker din personlige informasjon her: https://www.google.com/intl/sv/policies/privacy/. Du kan også velge bort Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

  Til slutt kan vi også dele din personlige informasjon for å overholde gjeldende lover og forskrifter, for å svare på en stevning, søkeord eller annen lovlig forespørsel om informasjon som vi mottar, eller på annen måte beskytte våre rettigheter.

  ATFERDSANNONSERING

  Som beskrevet ovenfor bruker vi din personlige informasjon til å gi deg målrettet reklame eller markedsføringskommunikasjon som vi tror kan være av interesse for deg. For mer informasjon om hvordan målrettet annonsering fungerer, kan du besøke utdanningssiden til Network Advertising Initiative ("NAI") på http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

  Du kan velge bort målrettet annonsering ved å bruke koblingene nedenfor:

  Ecom Venture AB Danderyd, Stockholm