Gå videre til innholdet

GRATIS FRAKT PÅ ALLE BESTILLINGER

Vårsalg! Myggen kommer - Spar 50%

  Personvernerklæring

  Denne personvernerklæringen beskriver hvordan personopplysningene dine samles inn, brukes og deles når du besøker eller kjøper fra HappyPatches.se ("nettstedet").

  PERSONLIG INFORMASJON VI SAMLER INN:

  Når du besøker nettstedet vårt, samler vi automatisk inn visse opplysninger om enheten din, inkludert informasjon om nettleseren din, IP-adressen din, tidssonen og noen informasjonskapsler som er installert på enheten din. Når du surfer på nettstedet vårt, samler vi også informasjon om de enkelte nettsidene eller produktene du ser på, hvilke nettsteder eller søketermer som henviste deg til nettstedet, og informasjon om hvordan du samhandler med nettstedet. Vi henviser til denne automatisk innsamlede informasjonen som "Enhetsinformasjon".

  Vi samler inn enhetsinformasjon med følgende teknikker:

  • "Informasjonskapsler" er datafiler som plasseres på enheten din eller datamaskinen din og inneholder ofte en anonym unik identifikator. For mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan du deaktiverer informasjonskapsler, besøk http://www.allaboutcookies.org.
  • "Loggfiler" sporer handlinger som skjer på nettstedet og samler inn data inkludert din IP-adresse, nettlesertype, internettleverandør, referanse-/utgangssider og dato-/tidsstempler.
  • "Web beacons", "tags" og "pixler" er elektroniske filer som brukes til å registrere informasjon om hvordan du surfer på nettstedet.

  Når du gjør et kjøp eller prøver å gjøre et kjøp via nettstedet, samler vi inn visse opplysninger fra deg, inkludert navnet ditt, faktureringsadressen, leveringsadressen, betalingsinformasjonen din (inkludert kredittkortnummer), e-postadressen og telefonnummeret ditt. Vi henviser til denne informasjonen som "Ordreinformasjon".

  Når vi snakker om "personlig informasjon" i denne personvernpolicyen, refererer vi både til enhetsinformasjon og ordreinformasjon.

  HVORDAN BRUKER VI DIN PERSONLIGE INFORMASJON?

  Vi bruker generelt ordreinformasjonen vi samler inn for å oppfylle alle bestillinger som er plassert via nettstedet (inkludert behandling av betalingsinformasjonen din, ordning for frakt og levering av fakturaer og/eller bestillingsbekreftelser). I tillegg bruker vi denne ordreinformasjonen til å:

  • Kommunisere med deg;
  • Se etter potensielle risikoer eller svindel i forbindelse med bestillingene våre og
  • Når du samtykker til preferansene du har delt med oss, gi deg informasjon eller reklame om produktene eller tjenestene våre.

  Vi bruker enhetsinformasjonen vi samler inn for å hjelpe oss med å skjerme for potensielle risikoer og svindel (spesielt IP-adressen din), og mer generelt for å forbedre og optimalisere nettstedet vårt (for eksempel ved å generere analyser om hvordan kundene våre bla og samhandler med nettstedet og for å vurdere suksessen til markedsførings- og reklamekampanjene våre).

  DEL DIN PERSONLIGE INFORMASJON

  Vi deler din personlige informasjon med tredjeparter for å hjelpe oss med å bruke din personlige informasjon, som beskrevet ovenfor. For eksempel bruker vi Shopify for å drive nettbutikken vår - du kan lese mer om hvordan Shopify bruker din personlige informasjon her: https://www.shopify.com/legal/privacy. Vi bruker også Google Analytics for å hjelpe oss med å forstå hvordan kundene våre bruker nettstedet - du kan lese mer om hvordan Google bruker din personlige informasjon her: https://www.google.com/intl/sv/policies/privacy/. Du kan også velge bort Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

  Sluttlig kan vi også dele din personlige informasjon for å overholde gjeldende lover og forskrifter, for å svare på en stevning, søkeord eller annen lovlig forespørsel om informasjon som vi mottar, eller på annen måte beskytte våre rettigheter.

  ATFERDSANNONSERING

  Som beskrevet ovenfor bruker vi din personlige informasjon til å gi deg målrettet reklame eller markedsføringskommunikasjon som vi tror kan være av interesse for deg. For mer informasjon om hvordan målrettet annonsering fungerer, kan du besøke utdanningssiden til Network Advertising Initiative ("NAI") på http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

  Du kan velge bort målrettet annonsering ved å bruke koblingene nedenfor:

  I tillegg kan du velge bort noen av disse tjenestene ved å besøke Digital Advertising Alliance: s opt-out portal på: http://optout.aboutads.info/.

  SPOR IKKE

  Merk at vi ikke endrer vår webområdedatainnsamling og brukerpraksis når vi ser en ikke-sporingsanmodning fra nettleseren din.

  DINE RETTIGHETER

  Hvis du er bosatt i Europa, har du rett til å få tilgang til den personlige informasjonen vi har om deg, og til å be om at din personlige informasjon korrigeres, oppdateres eller slettes. Hvis du ønsker å utøve denne retten, vennligst kontakt oss via kontaktopplysningene nedenfor.

  I tillegg, hvis du er bosatt i Europa, merk at vi behandler informasjonen din for å oppfylle kontrakter vi kan ha med deg (for eksempel hvis du plasserer en bestilling via nettstedet) eller på annen måte forfølger våre legitime forretningsinteresser som er oppført ovenfor. Merk også at informasjonen din vil bli overført utenfor Europa, inkludert til Canada og USA.

  DATASTYRING

  Når du legger inn en bestilling via nettstedet, vil vi beholde ordreinformasjonen din for våre poster med mindre og inntil du ber oss om å slette denne informasjonen.

  ENDRINGER

  Vi kan oppdatere denne personvernpolicyen fra tid til annen for å gjenspeile for eksempel endringer i praksis eller av andre operative, juridiske eller regulatoriske grunner.

  Nettstedet er ikke ment for personer under 18 år.

  KONTAKT OSS For mer informasjon om våre personvernpraksis, hvis du har spørsmål eller hvis du ønsker å legge inn en klage, vennligst kontakt oss via e-post på kontakt@HappyPatches.se eller via post ved hjelp av informasjonen nedenfor:

  Ecom Venture AB

  Danderyd, Stockholm